Yeni single’ı “Fallin’” ile elektronik pop sularına yelken açan genç sanatçı Neshe, geçtiğimiz akşam Swissotel’de gerçekleşen Ayaklı Gazete Ödül Töreni'nde basın mensuplarının ilgi odağıydı. Kırmızı halıda hem tarzı hem enerjisiyle dikkat çeken Neshe, kariyerine dair samimi açıklamalarda bulundu.
Sanat yolculuğunda yalnızca bir ses değil, aynı zamanda bir sahne sanatçısı olduğunu vurgulayan Neshe, “Müziğimi sahneyle birleştirmek istiyorum. Benim için performans sadece şarkı söylemek değil, anlatmak, yaşatmak ve hissettirmek.” dedi.
Kısa bir süre önce San Marino’da çektiği klibiyle Avrupa sahnesine de göz kırpan genç sanatçı, uluslararası bir hayali olduğunu da şu sözlerle paylaştı:
“Fallin’ ile aslında iç sesimi evrensel bir dille ifade etmeye çalıştım. İstanbul’da doğdum ama müziğimle sınırları aşmak istiyorum. Türkiye’den çıkan global bir kadın sanatçı olmak gibi bir hayalim var.”
Yeni dönem projeleriyle ilgili de ipucu veren Neshe, Türkçe müziğe de sıcak baktığını belirtti: “Yeni çalışmalarımda Türkçe şarkılar da yayınlamak istiyorum. Hatta çok sevdiğim bazı isimlerle çalışmak isterim.”
Dans geçmişi, disiplinli sahne çalışmaları ve oyunculuk alanındaki eğitimleriyle sahne üzerindeki varlığını güçlendirmek isteyen Neshe, önümüzdeki dönemde Avrupa festivallerine katılmayı planladığını da ekledi.