Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, sanat, edebiyat ve tiyatro dünyasının başarılı isimlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Göktürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşi ve imza gününe tecrübeli ve başarılı oyuncu Tamer Levent konuk oldu.
Eyüpsultan Belediyesi ilçede yaşayan her kesimden vatandaşı birbirinden önemli kültür sanat etkinlikleriyle bir araya getiriyor.
Göktürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşi ve imza gününün son konusu “ Camdaki Kız", "İstanbullu Gelin", "Sakla Beni" adlı televizyon dizilerinin yanı sıra oynadığı ve yönettiği 40'tan fazla tiyatro oyunu ile tanınan, eski Devlet Tiyatroları Genel Müdürü ve ArtAnkara Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Levent oldu.
LEVENT, KARİYER YOLCULUĞUNU ANLATTI
Moderatörlüğünü Vedat Akdamar’ın yaptığı söyleşide başarılı oyuncu kariyer yolculuğunu, set deneyimlerini ve sanat hayatına dair keyifli anılarını katılımcılarla paylaştı. Samimi sohbeti ve içten anlatımıyla izleyicilerden tam not alan Akdamar, kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle yanıtladı.