Hazırlayan: Emre ERTÜRK

MERCEDES-BENZ TÜRK'ün Mayıs ayında otomobil ürün grubuna özel sunduğu kampanyalar ile avantajlı kredi ve kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün. E-Serisi otomobil sahibi olmak isteyen müşteriler için Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Mayıs ayına özel E-Serisi Sedan, E 300 Coupe, E 300 Cabriolet model otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 250 bin TL'ye 36 ay yüzde 0,99 faiz oranı fırsatı sunuyor. C-Serisi, SLC ve CLA model otomobiller için bu aya özel 100 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 0 faiz oranı ve ayrıca 180 bin TL tutarında krediye 36 aya kadar yüzde 0,99 faizli geri ödeme seçeneği sunuluyor. Yeni bir Mercedes-Benz GLA sahibi olmak isteyenler için ise 140 bin TL krediye 36 ay vade ve yüzde 1,89 faiz oranı sunuluyor.

BORUSAN Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu MINI için May Fest'e özel kaçırılmayacak ÖTV avantajı ve takas desteği fırsatı sunuyor. Mayıs ayı boyunca devam edecek MINI May Fest'te Borusan Otomotiv MINI Yetkili Satıcıları'na gelenler MINI Countryman, MINI 3 Kapı ve 5 Kapı modellerinde geçerli ÖTV avantajı ve takas desteği fırsatından yararlanabiliyor. Mayıs ayı boyunca bahar coşkusunu showroomlarına taşıyan MINI, May Fest'e özel MINI 60. Yıl Edition modelini tutkunlarıyla buluşturuyor. 60. yıla özel tasarlanan MINI 60. Yıl Edition modeline, benzinli ve dizel motor seçenekleriyle Türkiye'de sadece 8 kişi sahip olabilecek.

ALFA ROMEO, Giulietta modeli için mayıs ayı sonuna kadar birden fazla alım fırsatı sunuyor. Alfa Romeo, mayıs ayı boyunca geçerli olacak satış kampanyası dahilinde tüm Giulietta versiyonlarında 50 bin TL için 12 ay vadeli sıfır faizli eşit ödemeli kredi kampanyası sunuyor. Giulietta'nın zengin donanım ile tasarlanan 'Super' versiyonları kredi kampanyasına alternatif olarak; sınırlı sayıdaki otomobil için 15 bin TL'lik nakit indirim fırsatı ile satın alınabiliyor. Kampanyada 8 bin TL'lik hurda teşviki indirimi ile birlikte sınırlı sayıdaki Giulietta, 136 bin 900 TL'ye yeni sahiplerini bekliyor.

HONDA, Civic ve CR-V modelleri için mayıs ayında da özel faizli kredi kampanyasını devam ettirecek. Kampanya kapsamında Honda Civic modelleri için 40 bin liraya kadar kredi kullanımına, CR-V modeli içinse 80 bin liraya kadar kredi kullanımına yüzde 0,95 faiz oranı ile 12 ay taksit imkanı sunulacak. Kampanyada Honda Civic Sedan'ın Elegance benzinli, ECO ve dizel versiyonlarında 25 bin liraya kadar kredi imkanı yüzde 0,95 faiz oranı ve 12 taksit seçeneği ile sunuluyor. Executive modellerde ise aynı faiz oranı ve taksit sayısı ile 40 bin liraya kadar kredi kullanılabiliyor. Ayrıca, Honda Civic Sedan modelinin Elegance benzinli versiyonu için mayıs ayı boyunca 119 bin 900 liralık başlangıç fiyatı da devam edecek.

DACIA'nın, mayıs ayında tüm binek ve hafif ticari modellerinde avantajlı fiyatlar ve artan ödemeli kredi seçenekleri yer alıyor. Kampanya kapsamında Dacia Sandero 39.90 lira, Dokker 49.90 lira ve Duster 59.90 lira gibi cazip günlük ödeme seçenekleri ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Artan ödeme seçeneği ile yeni bir Dacia sahibi olmak isteyen müşteriler, yüzde 1,89 faiz oranından faydalanıyor. Hafif ticari araç almayı düşünen ve artan ödemeli kredi kampanyasından yararlanmak istemeyen müşteriler için ise Dokker modelinde 40 bin lira kredi, 12 aya varan vade seçeneklerine sıfır faiz fırsatı yer alıyor. Mayıs ayında Sandero 75 bin 900 lira, Dokker 77 bin 900 lira, Logan MCV 88 bin 900 lira, Lodgy 95 bin 900 lira, Duster ise 98 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.