Mehmet Emin AVCI

Türkiye'de otomotiv yağlarında Mobil 1, Mobil Super, ticari araç yağlarında Mobil Delvac ve endüstriyel yağlarda ise Mobil SHC serisi olarak bilinen sentetik yağları pazara sunan Mobil Oil Türk A.Ş., iç pazar ve ihracattaki talep kapsamında yatırımlarına devam ediyor. Yatırımlarla ilgili güncel bilgiler veren Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç, 'Mobil olarak Türkiye'de hem fabrikamızın altyapı yatırımlarını hem de dijitalleşmeye yönelik atılımları sürdürüyoruz. Altyapı tarafında, yakın dönemde hafif ticari araçlar için piyasaya sunduğumuz 10,5 litre ürünümüz için dolum hattı yatırımı gerçekleştirdik. İç pazardaki talep ve ihracat artışı ile beraber baz yağ depolama kapasitemizi artırdık. Dijital dönüşümde ise lojistik süreçlerimize ve müşteri memnuniyetine yönelik çeşitli yatırımlarımız oldu. Müşterilerimiz artık online olarak girdikleri siparişlerinin, stok takibini, ürünün hazırlık ve sevkiyat aşamalarını tam zamanlı olarak izleyebiliyorlar' diye konuştu.

'2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz'

2020 yılı için yüzde 5'lik büyüme hedefi koyduklarını hatırlatan Bilgiç, 'Pandeminin en etkin olduğu aylarda stratejilerimize ve değişen koşulların yaratacağı yeni fırsatlara odaklandık. Hedeflerimizi Türkiye'nin üretiminin düşmeyeceği, sanayisinin daha da gelişeceği üzerine kurguladık. 5 yıllık hedeflerimizde 2023 için koyduğumuz planlara emin adımlarla gidiyoruz' dedi.

'Mobil 1 Motor Garantisi'

Mobil'in öne çıkan özellikleriyle ilgili bilgiler de veren Münci Bilgiç, 'Benzerine az rastlanır şekilde tüketicilere 'Mobil 1 Motor Garantisi' sunuyoruz. Böylece, üretici garantisi sona erdikten sonra otomobil motorları için ek bir koruma programıyla, motor yağlarımızın kullanıldığı motor parçalarını 5 yıl ya da 160 bin km'ye kadar garanti altına alıyoruz' dedi.