TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, TÜRMOB-LUCA e-entegratör olduğunu açıkladı. TÜRMOB Genel Başkanı Kartaloğlu tarafından yapılan açıklama şöyle;

'Ülkemizde ilk web tabanlı zamandan ve mekandan bağımsız muhasebe programı olarak 17 yıl önce hizmet vermeye başlayan LUCA, ürün ve hizmet yelpazesini sürekli geliştirdi. Yıllardır başarıyla verdiğimiz hizmetlere, TÜRMOB-LUCA e-entegratör olarak yeni bir hizmet daha ekledik.

TÜRMOB-LUCA olarak Gelir İdaresi Başkanlığından aldığımız özel entegratörlük yetkimizle mesleğimize ve ülke ekonomisine yeni bir değer katacağız. Bunun için tüm altyapımızla ve tecrübemizle hazırız.

TÜRMOB-LUCA e-entegratör olarak, e-fatura, e-arşiv fatura, e-irsaliye, e-müstahsil ve e-serbest meslek makbuzu gibi e-dönüşüm hizmetlerini, deneyim ve bilgi birikimiz ile teknoloji altyapısıyla ve yetkin insan kaynaklarıyla sunmaya başlıyoruz. TÜRMOB-LUCA, üyelerine, işletmelere, kurumlara bu amaçla teknoloji yatırımı yapmalarına gerek bırakmayacak; bu hizmetleri, sunduğu teknoloji altyapısıyla karşılayarak maliyet avantajı sağlayacak.

Şimdiden ülkemize ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.'